DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Výsledky 2009

Vysledky_09.xls (37 KB) 

- výsledky ve formátu .xls - konkrétní soutěže dole v Listech


 

 

 

 

 Děkujeme všem fotografům za zaslání jejich foteček!

Už na soutěži Šampion šampionů 09 nás s kamarádkou Anetkou napadlo, že  bychom uspořádali další 5.ročník kyn. závodů ve Štípě. Přípravy začali již v lednu, několik měsíců jsme sháněli ceny, sponzory, vyřizovali přihlášky, rozhodčí, překážky.. a všechno co bylo potřeba. Nakonec nadešel den D - 25.4.2009 a něco po páté jsme vyrazili na cvičák chystat to, co se nestihlo v pátek. Postavili se kruhy, agility, nachystala se přejímka, kde každý účastník dostal nádherný perníček s tlapkou, katalog, svoji složku a tašku s malými dárečky. O půl 8 už začali přicházet první soutěžící a vše bylo v plnném proudu. Pozvání posuzovat přijali tito rozhodčí:

agility - Z. Lukovics

poslušnost - E. Doležalová (rodné jméno :)) a J.Josefík

výstava psi + junior a senior handling - H.Jurášková

výstava feny - D.Řeháková

Závody se konaly již tradičně na fotbalovém hřišti a naštěstí jsme měli i aparaturu ( ozvučení, mikrofony). Začalo se poslušností štěňátky, začátečníky a pokročilými. Současně probíhali také agility - nejvíce se zapotili pokročilí, protože Zdeňa se s parkurem opravdu vyřádil a většina pejsků se podiskala. Kolem 12 byla přestávka na oběd - hromadně jsme obědnali pizzu a celý den byl otevřen bufet, takže jste se mohli kdykoliv občerstvit - odpoledne pak byli k dostání i klobásky. Po výborném obědě jsme se vrhli na výstavu, junior a senior handling. Závěrečné soutěže začínali ukázkou frisbee Alžběty Vlachynské a její úžasné kníračky. Poté začala módní přehlídka naháčků - předvedli se nám pejsci v tygřím oblečku, v pláštěnce proti letnímu deštíčku a mnoho dalších oblečků. Poté se vyhlásili agility, poslušnost, handlingy a šlo se o BIS výstavy - vyhrál úžasný australský ovčák a elegantní velký černý kříženec, který k nám přijel až z Brna. Rozhodčí dostali ananasy ozdobené kytkami a pak již následovalo rozloučení a úklid. Celé závody se perfektně povedli a pořadatelé - já a Anetka - se již těšíme na další ročník.  Zajímavost - přihlášeno bylo 62 pejsků, a to se na některé nedostalo, takže se těšíme na další ročník.

 


 

V sobotu 25.4.2009 se konal další ročník (tentokráte V.ročník) našich štípských kynologických závodů. Letos jsme se sešli ve velmi hojném počtu asi 60 lidiček se svými pejsky. Akce byla velice vydařená, počasí bylo až moc hezké (pěkný pařáček), ale naštěstí vše vyšlo podle představ. Moc děkujeme rozhodčím, že přijali naši nabídku na takovou sranda-akcičku a také všem závodníkům, kteří neváhali přijet a užít si příjemný den s přáteli a hlavně se svými hafíky =o) Největší dík však patří sponzorům, bez kterých by tato akcička nemohla proběhnout.

Sice jsme vše organizovaly jako 3 pořadatelky, ale naštěstí nám pomohlo plno skvělých pomocníků, za což jim moc a moc děkujeme. Moooooc nás těší zájem účastníků a jsme moc rádi, že se jim u nás líbilo. V návštěvní knize se dočtete asi nejopakovanější větu, která nás vyburcovala k tomu, abychom uvažovali o dalším ročníku: ,,... těšíme se na další ročník na příští rok!" =o) Takže snad příští rok ;-)

TOPlist

aktualizováno: 14.08.2018 09:39:35